Back to school campagne 2024

Met onze Back to school campagne presenteer je jouw optiekzaak als dé professional in kinderbrillen. Myopie management? Speciale glazen en lenzen? Deskundige oogmetingen? Met onderstaande uitingen kun je perfect laten zien wat jij je klanten te bieden hebt. Kies je favoriete campagnebeeld en laat het door ons personaliseren.

Campagne materiaal

Stoepbordposter

Een stoepbord poster verhoogt de zichtbaarheid van een winkel en trekt voorbijgangers aan. Het promoot effectief aanbiedingen en versterkt merkherkenning. Door zijn strategische locatie leidt het voetverkeer naar de winkel. Stoepborden zijn aanpasbaar, flexibel en kosteneffectief, waardoor ze een essentieel marketinginstrument zijn.

DM-Kaart

Een DM-kaart biedt gerichte en meetbare marketing met hoge responspercentages. Deze fysieke kaarten trekken de aandacht, kunnen worden bewaard, en zijn creatief vormgegeven. Ze verbeteren klantenbinding en verkoop door een blijvende indruk achter te laten. DM-kaarten integreren ook naadloos met digitale strategieën, zoals QR-codes voor afspraken of meer online informatie.

Countercard

Een countercard is effectief voor in-store promoties, plaatsing op toonbanken en/of in oogmeetruimtes en trekt direct de aandacht van klanten. Ze stimuleren impulsieve aankopen en verhogen productbewustzijn door duidelijk aanbiedingen of nieuwe producten te presenteren. Countercards zijn kosteneffectief en gebruiksvriendelijk, ze versterken de merkzichtbaarheid en refereren aan de lopende campagnes.

Social Media

Een social media bericht vergroot merkbewustzijn en engagement. Het bereikt snel een breed publiek, stimuleert interactie zoals likes, comments en shares, en verhoogt websiteverkeer. Effectieve berichten versterken klantenrelaties en kunnen leiden tot directe verkopen, waardoor ze een essentieel onderdeel van moderne marketingstrategieën zijn.

Duovizion

Een duovizion, vaak een rechtopstaand TV scherm, biedt dynamische en interactieve reclamemogelijkheden. Dit medium trekt aandacht door bewegende beelden, wat de aandacht en stopkracht verhoogt. TV schermen in de etalage zijn effectief voor het overbrengen van complexe boodschappen en versterken de merkbeleving op unieke wijze.

Website

Een webbanner verhoogt online zichtbaarheid en merkbekendheid door prominente plaatsing op websites. Het trekt verkeer naar specifieke landingspagina’s, stimuleert directe acties zoals aankopen of inschrijvingen, en is meetbaar qua klikfrequentie. Webbanners zijn kosten-efficiënt en kunnen dynamisch aangepast worden aan doelgroepgedrag.

E-mail

Een Electronic Direct Mail (EDM) campagne verbetert klantenbinding en stimuleert directe verkoop door gepersonaliseerde content te sturen naar een specifieke doelgroep. EDM’s verhogen merkloyaliteit, bevorderen speciale aanbiedingen en vergaren waardevolle klantgegevens. Dit gerichte medium is kosteneffectief en biedt meetbare resultaten, zoals open- en klikratio’s.

Is onze Back to school campagne iets voor jouw winkel? Vul dan hieronder je naam in en klik op de button om je aan te melden of voor meer informatie. We denken graag met je mee!